Valentýnská soutěž

8:00

Naše narozeninová soutěž se vám líbila a nás bavilo ji připravovat, takže byla jen otázka času, kdy zorganizujeme další soutěžení. A je to tu!



Pokračovat ve čtení


Valentýn je milovaný i proklínaný svátek a my jsme také rozpolcené. Proto se otázky týkají romantických knih, ale výherní kniha je velmi neromantická. A zajímá vás, o jakou knihu hrajeme? To si budete muset vyluštit naši soutěžní křížovku. Ďábelské, že? 
 

Od zítra vám následujících deset dní budeme pokládat otázky na knihy o lásce a vy si odpovědi zapisujte do této křížovky. Desátý den zjistíte tajenku, která zároveň ukrývá název výherní knihy. Od okamžiku, kdy budete znát tajenku, nám můžete zasílat svou odpověď na naši mailovou adresu: mementolibri2017@gmail.com.
 
Do mailu napište kromě tajenky i svou přezdívku, pod kterou vás můžeme na blogu zmínit jako případného výherce.
A taky budeme rády, když připíšete, jaké naše články čtete nejraději a proč. Takové maily, které budou obsahovat tenhle dodatek, postupují do dalšího losování, ve kterém vybereme nejoriginálnější odpověď a tomuto výherci pošleme nějakou pěknou maličkost.
Budeme tak mít celkem dva výherce.
 

Soutěž končí na den sv. Valentýna, tedy ve středu 14. února. Poté proběhne losování a v pátek zveřejníme přezdívky obou výherců. Tak co: zúčastníte se naší romantické křížovky o neromantickou knihu?
 
 
 

 






You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz