Čtenářský klub Naživo! a Výsledky ankety

8:00

 
Hlásíme se vám s aktuálními zprávami z našeho čtenářského klubu Naživo!




Napřed se ještě vrátíme k naší představě o čtenářském klubu.
Čtenářský klub Naživo! jsme se rozhodly pojmout jako nepravidelnou akci, kdy si předem vybereme nějaký titul, který společně všichni přečteme a o kterém si následně budeme naživo povídat. Místo, kde se sejdeme bude s knihou úzce spjato a bude to takové překvapení, protože vám místo našeho posezení předem neprozradíme.

V průběhu měsíce července jste na našem blogu mohli v anketě vybírat knihu, kterou si všichni přečteme v srpnu, abychom si o ní mohli v září povídat u kávy/piva/vína/čehokoli.
Vybírali jsme z pěti knih:




Hlasovalo celkem sedm čtenářů našeho blogu, což je docela pěkné číslo. A jakou knihu jste vy (i my, protože i naše dva hlasy se v anketě objevily) vybrali ?
S naprostou převahou vyhrála kniha Dva proti Říši se čtyřmi hlasy. Dva hlasy získal Noční klub, po jednom hlasu obdržela Gejša a Divá Bára. Nikdo nehlasoval pro Lásky mezi kapkami deště.
Pokud jste už Dva proti Říši četli, navrhujeme vám poslechnout si audioknihu, protože i na tu při našem setkání jistě dojde.
 
Během srpna budete mít na tomtéž místě možnost vybrat si termín, který by se vám v září nejvíce hodil. Opět máte možnost hlasovat pro víc termínů najednou.
Nezbývá než napsat, že se na vás v září moc těšíme a jsme zvědavé, jak nám to Naživo! půjde.



















PS: Zdroj červeného loga

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz