togaf, hous.enka a princ Ládík

12:05

Cestovateli a komiku Ladislavu Ziburovi za pár dní vyjde nová kniha, což znamená jediné: nová cestovatelská přednáška.


O princi Ládíkovi, jak si Zibura říká, jsme už psaly. Obě jsme jeho velké obdivovatelky. Ziburův humor je nám blízký, cestování máme také obě rády a oběma nám dělá dobře poslouchat, že na světě vlastně není tak nebezpečno, jak se zdá.
Ladislav se v létě vydal do Gruzie a Arménie a trochu si cestu prodloužil návštěvou Náhorního Karabachu. Exotické země jsou samy o sobě dobrým námětem k přednášce, ale při spojení exotiky a neotřelého humoru, jde o přednášku vpravdě neopakovatelnou. Protože kniha ještě nevyšla, šly jsme na přednášku více méně nepřipraveny. Více méně proto, že princ během cesty po Arménii a Gruzii sdílel své zážitky na facebooku, který jsme samozřejmě sledovaly.
A na co se tedy můžeme v nové knize těšit? Kromě lidských osudů ve vzdálených krajích také na to, kterak poutník k bicyklu přišel a proč nakonec raději stopoval. Ano i tento dobrodruh potvrdil moje tušení, že cyklistika je zvrácený sport seslaný na zem samotným Satanem. (Ten kromě cyklistiky na svět poslal i jogging.)
Přednáška byla opět doplněna fotografiemi a několika málo videi. Jako bonus jsme viděli fotku nahatého Ladislava a obě jsme si nechaly jednu z jeho starších knih podepsat. Ladislav je opravdový sympaťák a já už se těším, až si jeho novou knihu přečtu.

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz